DTH Awards update – alle stemmen zijn nog welkom!

Eerder deze maand kondigden we aan dat sommige Award categoriën gesloten zouden worden voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd (afgelopen vrijdag). Dit is omdat doorgaans het eindfeest van de SV plaats vindt op deze avond en het voor ons vaak een van de laatste mogelijkheden is om prijzen te kunnen uitreiken aan bepaalde individuen of groepen (bijvoorbeeld voor spelers met een aflopend contract). Door het uitblijven van het eindfeest is die reden echter komen te vervallen. Daarom hebben we alle Award categoriën weer open gezet en kan er nu weer op alle nominaties gestemd worden tot zaterdagavond (laatste wedstrijd van de competitie).

 

Heb je dus nog niet gestemd in een of meerdere van onze Awards en wil je graag nog een laatste duit in het zakje doen (sommige Award kandidaten zitten zeer dicht bijeen, met luttele stemmen verschil!), zorg er dan voor dat je je stem uitbrengt voor komende zaterdag. Hieronder staan de snelkoppelingen naar de diverse Awards:

 

Het Mooiste Hokkie (beste goal)

De Gouden Kennel (persoon/groep van betekenis voor NEC)

Het Beste Baasje (beste medewerker van NEC)

De Gouden Puppy (grootste talent onder de 23)

De Gouden Hond (beste speler van 2017-2018)

De Roestige Drol (naarste persoon/gebeurtenis)

 

Deze week volgt nog de Kwispelprijs, waarmee de Award ronde van dit seizoen tot een einde komt. Alvast hartelijk dank voor het stemmen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.