Met dank aan

DTH dankt de volgende personen die belangrijk zijn of zijn geweest voor het in stand houden van de website of voor het aanleveren of verkopen van het fanzine in het verleden.

– Pol, Thomas, Patrick, Hans 112, Jeffrey en Robin.
Voor hun vaak jarenlange inzet voor website en fanzine. Dank voor alles! Zonder jullie geen DTH.

– Broer van de Boom
Broer is de huisfotograaf van NEC, maar doet niet moeilijk als we een keer een mooi plaatje van hem willen gebruiken voor onze website of vroeger in het fanzine. Zijn foto’s zijn van een zeer goede kwaliteit en dat leverde broer terecht de nodige prijzen op.

– Rob Koppers
Rob is huisfotograaf van SV NEC en ForzaNEC.nl.  Sinds een aantal jaar is Rob professioneel fotograaf en heeft hij van zijn hobby een beetje zijn beroep gemaakt. Een man met een groot NEC hart. Ook bij Rob kunnen we altijd terecht voor een foto en uiteraard zijn we daar erg blij mee.

Ernst, Jimmy, Mathieu, Oebie, Jeremy, Ronald, Patrick K, Maarten Omvlee, Chuckie, Bastiaan (R.I.P), Niels, Hanneke, Serge, The other Jesus, Mahiri Sabandar, Gerry van de Velde, Pierre, Koen, Janseuh, Tassie, Emiel, Gjalt de Graaf, Damai, Rick, Joris, Robbert, William, Vincent en Toon Gerrits (R.I.P.)
Allen voor hun bijdrage aan het fanzine en/of website.

– Fons, Jeffrey van H., Michaeltje en Isere voor de hulp bij de verkoop van het fanzine.

– Jan de Oude Hond
voor het drukwerk

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.