Archive for Aan het lijntje

Aan Het Lijntje: Mandy de Weijer

Deze keer in aan het lijntje, de eerste vrouwelijke deelnemer, Mandy de Weijer. Mandy is 21 jaar en heeft sinds dit seizoen een seizoenkaart in Vak080. Ze gaat al een aantal jaren met vrienden naar NEC, maar drie jaar geleden is de vonk echt overgeslagen. Ze ging toen met haar inmiddels ex-vriend, maar heeft nu zelf een seizoenkaart genomen. Zoals ze zelf zegt: “Ik hou van de sfeer, de gezelligheid en de spanning”.

Read more

Aan het lijntje: Ferdinand Muller

Deze keer in “Aan Het Lijntje” Ferdinand Muller, 28 jaar en geboren in Nijmegen. Oorspronkelijk zit Ferdinand op Vak N, maar omdat hij een eigen item ‘FC Ferdinand’ heeft bij NEC-TV en daarvoor interviews afneemt met de spelers, is hij tegenwoordig ook op de perstribune te vinden.

Read more

Aan het lijntje: Gijs M.

Deze keer aan het lijntje Gijs M. Hij is 20 jaar en staat in Vak 080. Gijs gaat inmiddels 5 jaar naar NEC. De eerste keer bezocht hij een oefenwedstrijd met een vriend, de tweede keer kon hij meteen mee naar NEC-vite$$e. Deze wedstrijd maakte uiteraard zoveel indruk op hem, dat hij datzelfde seizoen regelmatig naar uitwedstrijden ging en het seizoen erop een seizoenkaart nam op vak M. Read more

Aan het lijntje: Pascal Ninaber

Deze keer in “Aan Het Lijntje” Pascal Ninaber. Pascal is 38 jaar en bekijkt de wedstrijden van NEC vanuit vak N.

Vanaf kleins af aan volgt hij NEC, maar tot een seizoenkaart kwam het echter nooit. Zijn eerste ‘losse’ wedstrijd is in 1996 geweest. Die eerste (uit)wedstrijd was op 13-11-1996 op het oude, steenkoude, Kaalheide-terrein (inclusief hoogspringmat), waar NEC met 2-0 verloor o.a. door een doelpunt van Ooijer. “Daar kreeg je het broodje worst nog door het gaas en ging de trein niet verder dan station Kerkrade. De eerste thuiswedstrijd kan ik me niet meer herinneren, waarschijnlijk heeft deze ook weinig indruk gemaakt. Mijn volle seizoen met kaart was tijdens het seizoen ’97-’98.”  Read more

Aan het lijntje: Stefan van den Broek

In deze “Aan het lijntje” is aan het woord Stefan van den Broek. Stefan is zevenendertig jaar en bekijkt de wedstrijden van NEC vanuit vak A, naast het uitvak.

Ongeveer tien jaar geleden bezocht Stefan voor het eerst een westrijd van NEC. Op zijn werk hadden ze een seizoenkaart voor vak X, waar alle werknemers om de beurt een keer gebruik van konden maken. Het beviel. Twee jaar geleden kwam er naast een vriend van hem en zijn broer een plek vrij op vak K, waar hij twee jaar heeft gezeten. Het liefste wilde Stefan met nog een paar vrienden en zijn broer bij elkaar zitten. Omdat zoiets vrij lastig is in de goedgevulde Goffert kwam het groepje terecht op vak A. Vanaf hier kijken ze in alle tevredenheid de wedstrijden van NEC “Al mag er aan de andere kant ook nog wel een LED-scherm komen.”

Read more