De week van…we mogen weer!

Eindelijk! Het is weer zo ver, vrijdag wordt er weer voor het eggie gevoetbald. We mogen weer.

Nou ja, we……..de spelers mogen weer. Wij, de supporters, blijven noodgedwongen thuis en kunnen op Fox de wedstrijd volgen. Uiteraard had ik liever ons cluppie live aangemoedigd tegen Cambuur en was ik met veel plezier met het bussie naar Leeuwarden gereisd om ons eniesee aan te moedigen maar dat zit er dus voorlopig niet in.

Nou ja, laat ik het maar positief zien. Het scheelt vrijdag in ieder geval een sprint van mijn werk naar het stadion om op tijd in de bus te zitten, een reis van 300 km, 60 bier en een groot vraagteken als mij de volgende dag gevraagd wordt hoe de wedstrijd was. (‘euh…gezellig’).

Wij, de supporters, mogen 11 september weer in actie komen. Nou ja, de helft dan. Het ligt er maar net aan in welke poule je bent ingedeeld. Vandaag een mail gehad van NEC en ik wil met klem iedereen vragen om zijn/haar mail goed in de gaten te houden en te lezen.

Ik schrijf met klem omdat ik de voorwaarden voor het aanmelden voor een wedstrijd zoals die in de mail beschreven staan anders interpreteer dan de voorwaarden zoals die staan vermeld op de officiële website. Op de website staat namelijk vermeld dat je moet aangeven of je wel of niet komt. Meld je je af dan gaat je plek naar iemand anders. Je zou dan dus kunnen denken dat als je je niet afmeldt, je automatisch een plek hebt. In de mail van vandaag staat echter dat, mocht je helemaal niet reageren, je plek dan sowieso vergeven wordt. Niet reageren is dus niet gaan!

En wat gaat het worden dit seizoen? Ik heb werkelijk waar geen idee. De selectie lijkt me nogal wat aan de jonge kant. Ik ben bang dat we fysiek te kort komen voor de KK divisie. Natuurlijk heb ik weer hoop zoals altijd. Want wie weet.  Misschien dat de nieuwe spits Janga de ontbrekende schakel voorin is (volgens mij volkomen onverwacht komen aanwaaien en door Van Schaik ‘geroemd’ om ‘zijn juiste werkethos’, euh…), gaat Okita permanent vlammen (Duracel batterijen er in anders is het net als afgelopen seizoenen dat konijntje van de reclame die in eens stopt met rennen), tovert Baretto op het middenveld (Pirlo van de Goffert), trekt Ole de juiste schoenen aan (voetbalschoenen Ole, met noppen!) en zijn de wedstrijdtenues op tijd binnen.

En dan wie weet misschien…of misschien ook niet.

Ik ben benieuwd.

We gaan weer beginnen, we mogen weer.

HUP NEC!

Oostenrijk

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.