Faal Faal Faal

Wij kunnen ons zo 1-2-3 geen grotere afgang voor de geest halen dan de 1-5 veegpartij tegen TOP Oss. In alle aspecten van het spel afgetroefd worden door een veredelde amateurclub (sorry Ossenaren, zie het als een compliment, jullie mogen verdomd trots zijn op TOP) is een vernedering die we niet snel, misschien wel nooit, zullen vergeten.

Ook voor hem was het een zwarte avond. Foto: Rob Koppers

Spelers en technische staf, bedankt voor deze historische avond. Memorabel was hoe jullie, de spelers, als een stel ouwe wijven, zonder lef, zonder welke bezieling dan ook, deze wedstrijd hebben gespeeld. De plichtmatige voorzetjes, het gebrek aan concentratie, het slaapverwekkende tempo, etc.

Totaal van de zotte was de rokende tactische puinhoop die een spoor van totale destructie trok over het op zichzelf prachtige gras van onze Goffert (echt, na 90 minuten was er nog steeds geen antwoord op de vrijelijk opkomende backs van TOP, ziet De Gier het gewoon niet of doen de spelers niet wat hij ze opdraagt?). Kan iemand ons vertellen wat het speelplan was? Was er wel een speelplan?

We vatten het geheel samen als dom geklooi waar verder geen woorden aan vuil gemaakt hoeven te worden. Fijn weekend allemaal.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.