DTH Speuler van de Maand

Bij DTH zijn we gek op verkiezingen. We hebben niet voor niks al sinds mensenheugenis aan het einde van het seizoen de fameuze DTH Awards. Nou schijnen wel meer mensen, supporters maar ook spelers en zo, dat wel leuk te vinden. Daarom, om nog meer aan deze behoefte tegemoet te komen, krijgen jullie dit seizoen elke maand een verkiezing voor het snuitje. De verkiezing van de beste speler van de afgelopen maand, ofwel de DTH Speuler van de Maand.

De verkiezing van The Player of the Month is in Engeland een bekend fenomeen en in Nijmegen e.o. binnenkort dus ook. Is het meteen de meest prestigieuze prijs die een speler kan winnen? Heeft het, zeg maar, de statuur van een DTH Award? Nee, maar aan het eind van de maand even terugkijken op de prestaties van onze mannen en wat extra aandacht voor de uitblinkers, da’s sowieso leuk en misschien zelfs een beetje nuttig.

Hoe werkt het? Kort na de laatste wedstrijd van de maand (competitie en beker), zetten we de lijst online met alle spelers die de afgelopen maand speelminuten hebben gehad. Je kiest en stemt. De uitslag staat korte tijd later op de site.

Deze maand is er nog één wedstrijd te gaan. Maakt Braken zijn derde en vierde van de maand? Stopt Coutinho twee penalties? Wie o wie wordt de eerste DTH Speuler van de Maand?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.