Ook winst tegen Quick 1888

Wie het eerste halfuur van de oefenwedstrijd Quick-NEC had gemist, had waarschijnlijk gedacht dat het scorebord op sportpark de Dennen kapot was. De stand tegen de derdeklasser was namelijk 0-0. Maar de stand was goed, iets dat niet te zeggen was over het spel van NEC. In het laatste kwartier vlogen er nog vier goals in het net, waardoor er toch een 0-4 ruststand op het scorebord verscheen.

De testspelers konden niet imponeren deze wedstrijd. Waarschijnlijk zit hier dus niet de spits bij waar Aalbers zo naarstig naar op zoek is. De enige speler die er echt bovenuit stak was Navarone Foor. Hij scoorde drie keer.

In de tweede helft stond nieuwe aanwinst Diarra in het veld. Zonder echt te imponeren werd wel duidelijk dat deze jongen kan voetballen. Veel geluk in de afronding had NEC niet in de tweede helft. Hierdoor werd er slechts één goal toegevoegd aan de vier van de eerste helft.

Next stop: Beneden-Leeuwen aanstaande donderdag. De derde Oefenpot binnen zes dagen. Ook voor de supporters inmiddels een behoorlijke inspanning.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.