DTH Opinie: Fernandazaltochnie?

Zorgelijke berichten vandaag vanuit De Gelderlander. De krant meldt dat NEC in gesprek zou zijn met Guyon Fernandez. Nou wil ik me uiteraard niet bemoeien met het transferbeleid bij NEC, en iedereen zal het er ook over eens zijn dat we zeer dringend een spits nodig hebben en dat betaalbare spitsen van acceptabel niveau bepaald niet aan de boom groeien.

Maar Carlos, serieus: Fernandez? Een speler met een zeer goed gedocumenteerde reputatie als moeilijke jongen? Een speler wederom uit de oude Excelsior stal van Pastoor? Een speler die eerder nog verkondigde dat hij geen interesse had om voor NEC te spelen? Maar vooral, een speler die nota bene nog geen twee jaar geleden onze sterkhouder Rens van Eijden een kaakslag verkocht en hem vervolgens totaal ongefundeerd beschuldigde van racistische uitlatingen? En die eerder dat jaar nog doodleuk bovenop Björn Vleminckx’s gezicht was gaan staan? Die Fernandez? Daarmee is NEC in gesprek?

Nogmaals, ik wil me zeker niet mengen in de complexe materie van de transfermarkt, maar waar NEC dezer dagen graag pronkt met betere communicatie met de supporters, daar mag je toch hopen dat bij het aantrekken van een nieuwe speler iets meer komt kijken dan alleen de positie waar hij speelt en wat het moet kosten. NEC wil supporters terug in het stadion; zorg dan ook dat je spelers haalt waar de fans voor terug willen komen.

 

Mark

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan