De DTH Awards komen er weer aan!

Ja ja, daar zijn ze weer! De enige, echte, onvervalste DTH Awards. Dè prijs waar iedereen die op enige wijze zijn of haar steentje bijdraagt aan onze club het hele seizoen reikhalzend naar uitkijkt. Vergeet de bekers, de voorpaginashoot voor de VI of de bonuscheck met kerstmis. Uiteindelijk telt er immers maar één prijs. En dat is de waardering van ons allemaal, de NEC supporters.

In acht verschillende categoriën zal er gestreden worden om een Award. Om het proces wat te vereenvoudigen, wordt er zoals gebruikelijk een voorselectie gemaakt van drie keuze-opties per categorie. Mocht je zelf een of meerdere suggesties hebben voor een nominatie in een of meerdere categoriën, stuur ons dan een e-mail met als titel ‘DTH Awards 2011-2012’, en geef duidelijk aan welke suggestie(s) voor nominaties je hebt en in welke categorie die vallen. Wees er wel snel bij, want we hebben maar een paar dagen de tijd om alle opties te bekijken en te verwerken voordat de eerste stemronde van start gaat!

In tegenstelling tot de vorige jaren is het ‘Gouden Asiel’ er dit seizoen niet meer bij. Gastvrijheid voor uitsupporters is immers een snel uitstervend fenomeen. Men is ons schijnbaar liever kwijt dan rijk in de andere stadions. En als je tegenwoordig clubs moet gaan prijzen voor hun gastvrijheid, simpelweg omdat ze toevallig een autocombi toestaan, dan weet je dat het tijd is om het ‘Gouden Asiel’ vaarwel te zeggen.

We hebben in plaats van het ‘Gouden Asiel’ een nieuwe categorie in het leven geroepen, in navolging van een van de meest succesvolle DTH reportagereeksen van dit seizoen: de ‘Nagenieten’ Award. Deze Award kan dus bijgeplaatst worden in het volgende rijtje waarop jullie de komende weken je stem kunnen uitbrengen:

  • De Gouden Retriever” voor de meest supportersvriendelijke speler;
  • Het “Mooiste Hokkie” voor de maker van het mooiste doelpunt van dit seizoen;
  • De Gouden Kennel” voor die personen of groepen die iets goeds hebben gedaan voor de supporters van NEC;
  • De “Beste Baasje” bokaal voor het beste bestuurslid, medewerker, of lid van de technische staf;
  • De Roestige Drol” voor die personen of groepen die zich dit jaar van hun slechtste of vervelendste kant hebben laten zien, als stimulans om volgend jaar beter voor de dag te komen;
  • Nagenieten” voor de mooiste NEC-gerelateerde herinnering van het afgelopen seizoen;
  • De Gouden Puppy” voor de beste of meest talentvolle NEC’er onder de 23 jaar;
  • En last but not least: “De Gouden Hond“, de prijs voor de beste speler van het seizoen 2011/12.

In de komende weken kun je per categorie kiezen uit de drie meest populaire opties van alle bezoekers. Wacht niet te lang met stemmen, want zodra de stemronde voor de volgende categorie opent kun je niet meer stemmen in eerdere categoriën. Binnen enkele dagen zal de eerste stemronde van van start gaan: De Gouden Retriever.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.