Carlos van Wanrooy moet per direct stoppen

Carlos van Wanrooy moet per direct stoppen met voetballen. Slijtage van het kraakbeen in zijn enkel maakt het onmogelijk om verder te gaan. “Het gaat zo echt niet meer”, zegt de 36-jarige Van Wanrooy. “Ik hebhet deze week nog even op het veld geprobeerd, maar ik moet er helaas met onmiddellijke ingang mee stoppen.? 
 
“Een aantal weken geleden vreesde ik al dat het voorbij was toen ik hoorde dat er enorme slijtage van het kraakbeen was.” Van Wanrooy hoorde dat na onderzoek door dokter Van Thiel in Winterswijk. 
 
“Het doet verschrikkelijk veel pijn?, bekent Van Wanrooy. “Na 16 jaar zo bezig te zijn geweest, valt het allemaal weg.” De Brabander was 16 jaar prof. Hij begon zijn carriere in 1987 bij RKC, speelde zeven seizoenen bij NEC en twee jaar bij Vitesse. Daarna keerde hij terug naar RKC Waalwijk en na een korte periode bij RBC Roosendaal ging hij naar De Graafschap. 
 
De Doetinchemse club trok hem aan na de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Sparta (6-1 nederlaag). Van Wanrooy tobde meteen met blessures en speelde slechts in 9 van de 19 wedstrijden. 
 
Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiƫren van content is niet toegestaan