NEC en Neeskens positief na gesprek

NEC trainer Johan Neeskens heeft donderdagavond een positief eerste gesprek over contractverlenging gehad met voorzitter Hans van Delft.  ‘Of het een goed gesprek was? Ik voer altijd goede gesprekken’, zei Hans van Delft cryptisch, maar uit alles blijkt dat NEC verder wil met de trainer.


Neeskens, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij de Nijmeegse club wil nog geen uitsluitsel geven over zijn toekomst. ‘Ik wil weten hoe het er in de verdere toekomst uitziet. Kennelijk is er een manier gevonden om geld vrij te krijgen. Dat is zeer positief voor de club’, stelt Neeskens.


‘Het is duidelijk dat er veel gebeurt bij de club. Zo komt er waarschijnlijk voor de tweede seizoenshelft nog een speler bij’, vertelt Neeskens. Waarschijnlijk presenteert NEC komende week een buitenlandse verdediger, wat na de Poolse spits Andrzej Niedzielan de tweede versterking in de winterstop zou zijn.


De 52-jarige Johan Neeskens werd in 2000 trainer van NEC. In zijn eerste jaar werd NEC 12e, een jaar later 9e. Vorig seizoen eindigde NEC als vijfde en haalde daarmee voor het eerst sinds 20 jaar Europees voetbal.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.