DTH Speuler van de Maand: Oktober

In Oktober: vijf wedstrijden gespeeld, vier gewonnen, één verloren, elf doelpunten voor, drie tegen. Dat zijn mooie cijfers. Maar het zijn niet alleen de cijfers die ons betoverden. Het was natuurlijk ook het voetbal, dat vaak oogstrelend was, en slim, en vastbesloten. Wat doet het team het op dit moment ongelooflijk goed, en dat onder de moeilijke omstandigheden in nasleep van de derby. De technische staf, Rogier Meijer voorop, verdient dan ook een groot compliment. Maar het team zit natuurlijk ook gewoon goed in elkaar met hongerig talent en betrokken routiniers.

Voetbal kan zo’n heerlijke afleiding zijn van de dagelijkse beslommeringen en wat verdient dit team onze positieve steun! (waarschuwing bij al dit moois: het seizoen is nog lang).

Foto: Rob Koppers

Er waren in oktober een heleboel spelers die zich in positieve zin wisten te onderscheiden. Ja, ja, bij de DTH Speuler van de Maand-verkiezing is tegenwoordig ook echt wat te kiezen! We zien wel wie het gaat worden. Er kan gestemd worden tot en met aanstaande vrijdag.

Wedstrijden in oktober:
-Fortuna Sittard – NEC 1-3 (Okita, Tavsan, Bruijn)
-NEC – Vitesse 0-1
-FC Twente – NEC 1-2 (Tavsan, Vet)
-v.v. Capelle – NEC 0-3 (Tavsan, Tavsan, Romeny)
-NEC – FC Groningen 3-0 (Akman, Tavsan, Okita)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.