DTH Speuler van de Maand: Februari

Februari is toch weer zo’n maand geworden. Eentje waar we er de afgelopen jaren al zoveel van hebben gehad. Een maand waar we met een sikkeneurig gezicht aan terugdachten om ons vervolgens vertwijfeld af te vragen: welke matig getalenteerde profvoetballer moeten we in godsnaam als Speuler van de Maand gaan kiezen?

Op het moment van schrijven hebben we net FC den Bosch opgerold (in MAART) waardoor het humeur bij veel supporters ongetwijfeld weer naar de zonnige kant is opgeschoven, maar de vier februari-wedstrijden, met drie nederlagen en een overwinning op Roda JC, waren natuurlijk niet om over naar huis te schrijven.

We vragen ons nu allemaal af of Meijer met z’n 5-3-2 systeem eindelijk de speelwijze heeft gevonden waarmee dit seizoen misschien nog iets te halen valt? Een systeem dat we toch vooral te danken lijken te hebben aan Edgar Barreto, die…nee, we moeten objectief blijven. Ook opvallend, nu we het verder niet over de prestaties van individuele spelers gaan hebben, zijn de prestaties van de Speuler van de Maand Januari (we noemen geen naam). Die is opeens consequent de slechtste man op het veld! Zal wel weer goed komen.

Foto: Rob Koppers

We zouden zeggen, ook al gaat het over die luizige februarimaand, breng effe je stem uit, al is het maar om eer te bewijzen aan de kanjer die volgens jou wel overeind bleef. Stemmen kan tot en met zaterdag.

Wedstrijden gespeeld in februari:
– MVV – NEC 2-1 (Sellouf)
– NEC – VVV Venlo (KNVB Beker) 1-2 n.v. (Janga)
– NEC – De Graafschap 1-2 (Tavsan)
– Roda JC – NEC 1-3 (Bruijn [pen.], Tavsan, Vet)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.