Afgang compleet

Ondanks alle stoere praat vooraf, heeft NEC dit rotseizoen geheel in stijl afgesloten met een 3-3 tegen de gelouterde Jupiler-ploeg FC Dordrecht. Nadat we na zeven minuten op traditionele wijze op een 1-0 achterstand kwamen, werd het pas echt link toen Dordrecht even later met tien man kwam te staan. Inderdaad nog voor rust werd het 2-0. De complete verdediging toonde bij beide doelpunten weer eens aan vooral niet te kunnen verdedigen.

Had NEC voor rust geen kans gecreëerd, na rust lagen er binnen het kwartier opeens drie in het netje. Zoals te verwachten ging NEC daarna NIET furieus op zoek naar de 2-4 en 2-5. Sterker nog, om vooral niet te positief af te sluiten, mochten de Dordtenaren er nog 3-3 van maken.