Jack wordt de volgende!

Zo. Het eerste voetbalweekend in de Juup zit erop en na een prima 3-1 overwinning van de mannen van Adrie Bogers kunnen we stellen dat we het seizoen prima zijn begonnen.

Afgelopen vrijdag was het ook de eerste keer dat NEC tegen de inmiddels trainer zijnde Jack de Gier speelde. In De Gelderlander kwamen wij de volgende mooie quotes van Jack tegen:

“Natuurlijk wist Almere dat NEC mijn club is. Ik heb ooit gezegd: Als er één club is die mag bellen, dan is dat NEC. Als dat dan ook gebeurt, dan streelt dat. Dat het kietelde, dat mag duidelijk zijn. Het is jammer. Maar er is ook een andere kant. Van Almere City heb ik de kans gekregen in het betaalde voetbal. We zijn hier ergens aan begonnen en dat wil ik ook niet zo achter me laten. De club wilde meteen mijn contract verlengen. Daar spreekt vertrouwen uit. Waar zie je dat nog?”

Tijdens de wedstrijd werd Jack al een keer voorzichtig vanaf de tribunes toegezongen. Na de wedstrijd klonk het bekende ‘Jackygoal’ nogmaals van de tribune waarop De Gier de NEC supporters uitgebreid bedankte voor de support. Wat ons betreft is dit dan ook een mooi gebaar hoe we als supporters met onze oud spelers om moeten gaan.

En ohja Jack. Jouw tijd in Nijmegen komt nog wel. Zodra jij over een paar jaar de nieuwe hoofdtrainer van ons cluppie wordt is je eerste biertje van ons!

Mooie beelden van Jack voor en bij de derby!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.