Balkenshirt terug in de Goffert!

Afgelopen periode hebben seizoenkaarthouders van N.E.C. kunnen stemmen op hun favoriete thuisshirt voor aankomend seizoen. Keuze twee, dat beter bekend staat als het balkenshirt, heeft de meeste stemmen gekregen.

In totaal hebben bijna tweeduizend seizoenkaarthouders hun stem uitgebracht, waarbij de verdeling als volgt is: 46,49% van de stemmen voor optie één en 53,51% van de stemmen voor optie twee, het balkenshirt.
Aankomend seizoen 2016-2017 zal N.E.C. zijn thuiswedstrijden spelen in het balkenshirt en daarmee keert dit historische wedstrijdshirt na jaren van afwezigheid terug in het Goffertstadion. Het andere shirt dat gekozen kon worden tijdens het stemproces zal aankomend seizoen het wedstrijdshirt worden bij uitwedstrijden. Daarnaast komt er nog een derde wedstrijdshirt waarin N.E.C. speelt indien er, in verband met de kledingvoorschriften van de KNVB, niet gespeeld kan worden in het andere uitshirt.
Notaris Dirkzwager

Onder begeleiding van notaris Dirkzwager zijn alle stemmen gecontroleerd en is er aan de hand van een aantal steekproeven een controle gedaan bij seizoenkaarthouders die hun stem hebben uitgebracht.

Toevoeging: Op de NEC site is het verslag van de notaris en het advies van de RVS te zien.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.