KAMPIOENEN!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*hijg*AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

De buit is binnen, de champagne mag open. Zes wedstrijden voor het eind, met een huizenhoge voorsprong op de concurrentie (welke concurrentie? Ha, juist, inderdaad!), met de lente nog maar net ontloken, pakt ons NEC het kampioenschap!

Tuurlijk, de wedstrijd was prut, de winst miniem (1-0), maar kom op, wie maalt daar nu om? De winst is wat telt. NEC komt, na een jaar afwezigheid, weer met opgeheven hoofd terug in de Eredivisie. Daar waar wij gewoon thuis horen. En zo is het, en niet anders, en potdikke wat zijn we blij!

We mogen dan een van de zwartste jaren in de clubgeschiedenis achter de rug hebben, zo’n kampioenschap meemaken na veertig jaar is toch ook wel een belevenis op zich.

Het wat? Het wedstrijdverslag? Echt? Nou vooruit dan. Maar daarna weer verder feesten!

Uitslag
1-0 dus. Sparta was niet slecht, had zelfs kansen op meer, maar wij hebben Alireeza (voorzet) en Santos (doelpunt). Daar kan geen JL club tegenop.

Toeschouwers
Hoe kon het ook anders: volle bak!

Hoogtepunten
Ehmmmm….. Effe denken. Misschien ehm… Oh wacht.

KAMPIOENEN!! KAMPIOENEN!!!!

Dieptepuntjes
Jammer dat er dan toch weer een paar infantiele blagen zijn die zichzelf belangrijker vinden dan de club en het veld op moeten komen. Gelukkig zaten er, zoals het hele seizoen al, heel veel echte supporters op de tribune, en dat is wat telt.

Scheidsrechter
Makkelie floot erg wazig en Conboy mocht van geluk spreken dat zijn rare duw in de zestien onbestraft bleef.

Tactiek
De zenuwen zaten er toch een beetje in bij onze jongens, wat het spel zeker niet ten goede kwam. Sparta loerde op de counter en deed dat bij tijd en wijle zeer succesvol, alleen schort het bij die club (gelukkig!) het hele seizoen al aan de afronding. NEC was pover maar besliste op individuele klasse uiteindelijk toch weer de wedstrijd. Ongetwijfeld niet genoeg voor volgend seizoen, maar daar gaan we ons over een paar weken wel zorgen over maken.

Conclusie
Weer trekken wij ten strijde
Voor rood, zwart en groen
Vechten ten allen tijden
NEC IS KAMPIOEN!!!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.