Ook DTH heeft een nieuwe aankoop!

NEC mag dan wel Gravenbeek aangetrokken hebben, ook bij DTH hebben we vandaag een echte topper in huis gehaald: René van Spamwijk! Deze cultheld zal onze nieuwe reporter zijn rond wedstrijden van NEC en zal de bekende rubriek “Rondje om” nieuw leven in blazen!

Het zal wel anders zijn dan de Rondjes om van vroeger. Met de opkomst van twitter en facebook kan het allemaal sneller en makkelijker. Waren De Trouwe Honden vroeger met een digitale camera in de weer, overzetten, bijsnijden en opmerkingen plaatsen, onze nieuwe reporter René van Spamwijk plaatst gewoon direct op zijn eigen facebook account foto’s met opmerkingen. Rondje om live dus!

En niet alleen René van Spamwijk plaatst foto’s, het wordt ook interactiever. Heb jij een leuke foto gemaakt rond een wedstrijd van NEC tag René dan gewoon op facebook of twitter (#Renevanspamwijk) en de altijd kritische René kijkt dan of de foto geschikt is voor Rondje om.

Sommigen zullen misschien afvragen waarom het niet via het facebook account van DTH gaat. Nou dat is makkelijk. Niet iedereen zit te wachten op het spamwerk van René. 20/30 extra  facebook berichten met Rondje om foto’s rond wedstrijden vinden ze wat teveel van het goede. Voor die mensen plaatsen we in het wedstrijdverslag een linkje en kun je rustig even door de foto’s van René scrollen. Voor wie wel Rene van Spamwijk’s Rondje om live wil volgen en rond wedstrijden lekker gespamd wil worden met foto’s, zijn hier de twitter en facebook adressen:

Twitter René van Spamwijk
facebook René van Spamwijk

NEC junkies volgen dus die Rene van Spamwijk!!

 

renevanspamwijk

Foto met dank aan Rob Koppers

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan