Sinouh toch niet naar Real Madrid

Dat Carlos de afgelopen weken een puike prestatie heeft geleverd om met een zo goed als lege portemonnee maar liefst drie spelers aan de huidige selectie toe te voegen zal menig NEC supporters aangenaam hebben verrast.

Maar er is nóg een verhaal. Want Carlos heeft er ongetwijfeld vele nachten slecht van geslapen en er gisteravond samen met José Mourinho nog flink op los getelefoneerd, maar dé transfer die de voetbalwereld op zijn kop had moeten zetten is gisteravond toch niet doorgegaan. Vandaag meldt Khalid Sinouh namelijk het volgende via zijn Twitter account: Goedemorgen #followers ondanks dat Real Madrid zich heeft gemeld voor me, heb ik besloten om bij Nec te blijven!! Einde boodschap.

De penningsmeester had zich wellicht al rijk gerekend, Babos had zijn keepershandschoenen waarschijnlijk al aan, maar voor Sinouh blijkt de clubliefde voor NEC toch belangrijker dan het grote geld van Real Madrid.

Al met al staat Sinouh zondag dus gewoon onder de lat in De Goffert. En voor Sinouh hebben wij nog één verzoek: laat ons NEC supporters tot en met zondagmiddag 14:15 uur niet meer zo schrikken alsjeblieft en zorg dat je goal gewoon schoon blijft zodat we na de wedstrijd een biertje, uh cola kunnen drinken op de overwinning!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.