Bruls gooit Goffertzicht op slot?

Deze week werd bekend dat Burgemeester Bruls Café Goffertzicht voor één jaar wil sluiten. Volgens Bruls hebben er zich ernstige feiten voorgedaan rondom de thuiswedstrijd tegen FC Groningen en Vitesse. Volgens De Gelderlander zouden er na de wedstrijd tegen FC Groningen auto’s vernield zijn van Groningen-supporters rondom het stadion. Bij de wedstrijd tegen Vitesse zou de politie zijn bekogeld door bezoekers van Goffertzicht  toen er een man die zwaar vuurwerk zou hebben afgestoken door de politie werd gearresteerd. Café Goffertzicht heeft nu 14 dagen de tijd om bezwaar aan te tekenen tegen de voorgenomen sluiting.

Om de jongens van Goffertzicht te steunen hebben HKN, Legio Noviomagum en  East-Side Ultras besloten om de handen in een te steken en een gebaar te maken naar Burgemeester Bruls over de mogelijke (onterechte) sluiting voor Goffertzicht. Om gezamenlijk een statement te maken worden supporters uit de vakken G, H en 080 verzocht om de eerste minuut van de wedstrijd in de gracht van het stadion te blijven om daarna vervolgens onder luid gezang onze club naar de overwinning over te schreeuwen.

Wil jij je onvrede ook delen en je steun betuigen aan de jongens van Goffertzicht? Dat kan via de Facebookpagina van Goffertzicht.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.