Ook tweede bod Ajax te laag + UPDATE

Eredivisie Live heeft zojuist gemeld dat ook het tweede bod van Ajax op Jasper Cillessen, dat naar verluid rond de 3 miljoen euro zou liggen, door NEC van de hand is gewezen.

EL belde eerder vandaag met Carlos Aalbers, die liet weten dat het nieuwe bod van Ajax bij lange na niet voldoet aan de richtlijnen die NEC bij Ajax had neergelegd. Het zal nu dus afwachten worden of Ajax nog een derde keer terug gaat komen, of dat de aandacht nu alsnog definitief naar Dennis Gentenaar verlegd zal worden. In ieder geval lijkt het opeens toch weer een stuk waarschijnlijker dat Jasper dit seizoen ‘gewoon’ bij ons blijft spelen.

UPDATE:

Inmiddels heeft Carlos Aalbers aan Omroep Gelderland wat meer duidelijkheid gegeven over het besluit om ook Ajax’ tweede bod af te wijzen. "Na hun eerste bod van 1,7 miljoen euro kwamen ze nu met een bedrag dat nog bij lange na niet voldoende was voor ons", zegt Carlos. "Het was net iets hoger, maar lager dan wat Swansea City eerder al bood voor Jasper. En daarmee zijn we ook niet om tafel gegaan. En die kaders hebben we bij Ajax gesteld. Ik weet niet of ze nog een keer gaan bieden, we wachten af. Alleen wanneer we de juiste prijs krijgen, verkopen we hem."

Het lijkt er dus op dat de speculaties in de media dat Ajax 3 miljoen geboden zou hebben, aan de hoge kant zijn, aangezien Swansea’s eerdere bod rond de 2 miljoen geschat werd. NEC laat dus duidelijk niet met zich sollen en laat Jasper alleen voor de juiste prijs gaan.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.