Interesse voor Fejzullahu uit Zweden

In de zomer van 2009 tekende Erton Fejzullahu een contract van 4 seizoenen bij NEC. De van Mjällby overgekomen aanvaller kon in zijn eerste seizoen in Nijmegen echter nog niet overtuigen en ook in het afgelopen seizoen kwam hij nauwelijks in het stuk voor. Eind januari werd hij daarom voor een half jaar verhuurd aan het Deense Randers FC. Inmiddels is hij weer terug in Nijmegen en mag hij nieuwe coach Alex Pastoor proberen te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Ondanks zijn nogal marginale rol bij NEC tot dusverre, lijkt hij in ieder geval in Zweden nog altijd een goede reputatie te hebben. Zijn oude club Mjällby FC meldde zich inmiddels namelijk bij Carlos Aalbers om te zien wat de huidige situatie van Erton bij de club was. "Wij hebben de club de beno­digde informatie verstrekt", bevestigd Carlos in De Gelderlander. "Het is nu afwachten of ze in Zweden vervolgstappen nemen. Van onder­handelingen is nog geen sprake. Wij wachten af."

Ook Helsingborg IF zou mogelijk interesse hebben in Erton. Maar goed, het blijven slechts geruchten en de transferperiode duurt nog een tijdje. We wachten het samen met Carlos daarom maar rustig af.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.