Verdediging nu op sterkte voor komend seizoen

Met de definitieve komst van Amieux van FC Eindhoven naar NEC lijkt de laatste linie voor het komende seizoen in ieder geval alvast rond te zijn. Door deze aankoop en de onlangs aangetrokken Nathaniel Will van Jong Ajax zijn alle posities achterin nu dubbel bezet. Ook het middenveld krijgt met de huur van Zimling hopelijk een extra kwaliteitsinjectie.

Tegenover De Gelderlander kijkt Carlos Aalbers dan ook met tevredenheid terug op de afgelopen weken. "We zijn aardig op weg voor het nieuwe seizoen. Met de komst van Amieux zijn de posities achterin allemaal dub­bel bezet. We zoeken nu vooral nog versterking voor de voorste li­nie."

Amieux zal met Nuytinck de strijd aan gaan op de linksback positie. Het lijkt er dan ook op dat er geen plaats meer is voor Joey Brock. Brock is inmiddels in onderhandeling met RBC Roosendaal over een verbintenis.

Bij de eerste training op 27 juni zullen de drie nieuwelingen aansluiten bij de selectie. Nu maar hopen dat we tegen die tijd ook een nieuwe vleugelaanvaller kunnen gaan bewonderen, want dat is toch vooral waar nu al jaren het probleem ligt. We wensen Carlos dan ook veel sterkte en wijsheid bij zijn zoektocht naar aanvallende versterking.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.