Miss Rondje Om, ronde 3: wat een (fan)dag!

Tijd voor de derde ronde van onze Miss Rondje Om verkiezing van seizoen 09/10. Voor uitleg en speelschema klik hier. Maak je keuze wederom aan de rechterkant!

Wat een (fan)dag!
De Trouwe Honden mogen graag afzakken naar het land van Menneke Pis, Suske & Wiske, trappistenbier en Vlaamse friet. Een bezoekje aan België is altijd de moeite waard. Het is niet alleen het nostalgische gevoel – de tijd lijkt daar soms net effe wat langzamer te gaan – maar ook de vriendelijkheid van de mensen. Bovendien bevalt een bezoekje in omgekeerde richting soms stukken minder, zo bewezen de hersenlozen van Beerschot vorige zomer. Al dient daar aan toegevoegd te worden dat de Vleminckx volgers uit Mechelen een stuk welkomer zijn. Komt ook doordat wij daar met open armen werden ontvangen toen we eens een kijkje gingen nemen op de Open Dag van de oude club van onze nieuwe spits. In België noemen ze zoiets een Fandag. Een pakkende naam, want wij zijn sinds die dag fan.

Zullen we een keer naar de bioscoop gaan? Of een stukje gaan rijden? Wat zeg je: allebei? Doen we!

In Mechelen lopen ze nog rond, de ideale vrouwen. Er prachtig uitzien maar toch lekker gewoon blijven. Biertje? Voetballen? Ik ben er bij!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.