George er ook tegen NAC niet bij + UPDATE

Leroy George leek op de weg terug na de enkelblessure die hij opliep door een charge van PSV-verdediger Pieters. Vandaag op de training ging het echter weer mis en moest George vroegtijdig het veld verlaten. Tegenover Omroep Gelderland verklaarde de vleugelspits: "Woensdag heb ik vol alles mee kunnen doen en dat ging goed. Donderdag had ik wel wat last, maar dat is logisch na zo’n zware training. Maar nu is het weer mis. Ontzettend balen. Ik ben nog nooit zolang eruit geweest met een blessure."

De verwachting is dat zijn plek wederom ingenomen zal worden door Erton Fejzullahu, die tegen Feyenoord voor het eerst weer mee deed na een lange afwezigheid vanwege een liesblessure. Al gaan de geruchten dat ook hij een lichte terugslag heeft en mogelijk dus ook niet inzetbaar is. Ook Chatelle is nog altijd geblesseerd. Daar tegenover staat dat Goossens ondanks zijn opgelegde schorsing wel mee mag doen tegen NAC, omdat NEC opnieuw in beroep is gegaan tegen de na het eerdere beroep verzwaarde straf.

Verder mist Vloet in de verdediging naast Babos ook linksback Amieux, die een enkelblessure opliep in de wedstrijd tegen Feyenoord. Hij zal vervangen worden door Bram Nuytinck.

UPDATE:

Inmiddels is ook Fejzullahu definitief afgehaakt met een hamstringblessure. Met de blessures van Chatelle, George, Latupeirissa, Amieux, Babos en Grootfaam heeft Vloet dus 7 spelers minder om uit te kiezen. Vooral voorin is het nu dun gezaaid. Voor Vloet zijn er dus de nodige kopzorgen voor het duel van morgen. Tegenover Omroep Gelderland sprak hij eerder vandaag: "We hebben weer de nodige pech. Daar word je ondertussen wel een beetje gek van. Dus moeten we weer puzzelen en schuiven. Het is hectisch om telkens op het laatst beslissingen te moeten nemen, maar toch staat er tegen NAC weer een fantastisch elftal. Het zou alleen zo lekker zijn om eens vier of vijf wedstrijden in dezelfde samenstelling te kunnen spelen. Dan komen er meer vastigheden. Tegen NAC verwacht ik een mooie wedstrijd, wij zijn wel aan elkaar gewaagd."

De vermoedelijke opstelling van NEC tegen NAC is nu: Cillessen; Will, Van Eijden, Zomer, Nuytinck; Sibum, Schöne, Zimling; Davids, Vleminckx, Goossens.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.