Gentenaar maakt rentree in de Goffert

Tijdens de open dag konden we al één helftje genieten van het optreden van Dennis Gentenaar, waarin hij het doel van Team Potje netjes schoon hield. Zaterdag verdedigt de geweldenaar het doel van onze tegenstander VVV en maakt hij zijn rentree op vertrouwde bodem.

Dennis was een groot deel van het afgelopen seizoen uitgeschakeld vanwege een knieblessure. Gentenaar liep de knieblessure op in het duel tegen Ajax toen hij zich verstapte, maar keert tijdens de competitiestart tegen NEC dus weer terug onder de lat bij VVV-Venlo. 

L1 meldt dat Kevin Begois, de andere keeper van VVV, tijdens de seizoensopening ontbreekt door een een gebroken neus. De Belg liep de blessure afgelopen weekend op in het oefenduel met Alemannia Aachen. Gentenaar is nu dus zijn vervanger maar voor ons de logische eerste keus.

Opvallend is het feit dat het niet de eerste keer is dat Gentenaar door een blessure van een keeper het doel van de tegenstander in de Goffert verdedigt. Eerder was dit al het geval tijdens de wedstrijd tegen AjaxEn ook tijdens de uit-wedstrijd van NEC tegen Ajax moest Gentenaar de tweede helft onder de lat staan. Beide wedstrijden eindigden toen in een gelijk spel, net zoals de thuiswedstrijd vorig seizoen tegen VVV.

Het lijkt er dus op dat we met Gentenaar in het doel van de tegenstander in ieder geval gegarandeerd zijn van 1 puntje maar zaterdag gaan we voor 3 punten! Laten we in ieder geval hopen dat Gentenaar zaterdag iets minder in vorm is dan tijdens de open dag!


Gentenaar afgelopen zondag tijdens de open dag

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.