DTH Awards 2009-2010: Het Gouden Asiel

De zevende stemronde van de DTH Awards is voor "Het Gouden Asiel"
(De meest supportersvriendelijke club voor uitsupporters)

De genomineerden zijn (in het achterhoofd houdende dat ten tijde van dit schrijven Den Haag en Venlo nog niet bezocht waren en de altijd goed scorende Vijverberg dit jaar een klasse lager aan de weg timmert):

FC Utrecht

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld, tegenwoordig krijgen clubs er al bijna meteen een heuse DTH Award nominatie voor: een auto-combi! En nog voor een heel schappelijke prijs ook. Helaas was de door NEC verstrekte route-beschrijving wat minder en duurde het dan ook tot enige tijd na de aftrap voordat iedereen het stadion gevonden had, maar verder was alles prima geregeld in de Domstad. Nou maar hopen dat dit volgend jaar ook weer blijkt te kunnen.

SC Heerenveen

Naar Friesland afreizen gaat al sinds jaar en dag met vrij vervoer, met de auto of de trein. Helaas was café ’t Skoffeltje, het traditionele ontmoetingspunt voor de uitsupporters voorafgaand aan de wedstrijd, ineens overgenomen door een stel wannabe Heerenveen-hooligantjes waadoor er uitgeweken moest worden naar een ander café. Gelukkig bleek ook café De Wereld prima te voldoen. Waar de Friezen wederom volledig aan de verwachtingen voldeden, daar liet onze eigen achterban deze wedstrijd helaas zwaar teleurstellend verstek gaan met een bedroevend lage opkomst. Maar aan Heerenveen lag dit in elk geval zeker niet.

Heracles

Het was even stuivertje gooien tussen de ploeg uit Almelo met hun auto-combi en Feyenoord waar het al jaren vrij vervoer is, maar uiteindelijk gaven de gratis broodjes en koffie toch de doorslag. Ook zeer sympathiek was dat de hoofdsteward van de Almeloërs er geen probleem van maakte toen ons DTH doek noodgedwongen een reclame-bord bedekte. Zo kan het dus ook nog, zelf nadenken en besluiten nemen in plaats van blind de regeltjes volgen. Een dik verdiende nominatie dus.

Je kunt nu je stem uitbrengen op een van de bovenstaande kandidaten in de rechterkolom op deze pagina!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.