Goossens werkt niet mee

Dat er zondag nog wat op het spel staat voor de bezoekers uit Amsterdam dat is wel duidelijk. Ze kunnnen namelijk kampioen worden als FC Twente punten inlevert bij NAC Breda. De Amsterdammers mogen dan echter niet verliezen in de Goffert. Aangezien bij NEC nogal wat spelers voetballen met een verleden danwel bij Ajax danwel bij FC Twente kan het wel eens een pikante wedstrijd worden waarbij we mogelijk Sarpong een poging zien gaan doen om Babos te passeren maar nog net onderuit gehaald wordt door Zomer. 

John Goossens is in ieder geval niet van plan om zo’n stunt uit te halen. De wedstrijd van aanstaande zondag is voor Goossens een weerzien met zijn oude werkgever. De 21-jarige vleugelspeler doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax. "Ik ben nu speler van NEC. In de ArenA was het wel even speciaal. Toen was je terug op de plek waar je jaren rondliep. Nu spelen we thuis", zegt Goossens tegenover ELF Voetbal.

Goossens wil tegen zijn oude club voor de overwinning gaan. "We willen één en het liefst drie punten pakken. Waarom zouden we geen kans hebben?" gaat hij verder. Geen enkele topclub scoort hier dit seizoen gemakkelijk en wij willen thuis absoluut niet verliezen."

Eerder dit seizoen kwamen Feyenoord en AZ in De Goffert niet tot scoren: 0-0. "We gaan de supporters zondag een mooi afscheid aanbieden en dit seizoen dan gauw vergeten," besluit Goossens, die dus verwacht dat Twente de titel grijpt. "Ik zie NAC Breda geen punt pakken."

Wij zijn nog benieuwd naar de mening van de overige spelers……

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.