Drie ex-NEC’ers vinden een nieuwe club

Vandaag is het zover: de transfermarkt sluit om 24.00. Tijd voor de meeste clubs om nog even goedkoop te shoppen bij topclubs, en om de aflopende contracten voor een prikkie over te nemen: zo vonden ook drie ex-NEC’ers een nieuwe club.

De eerste van de drie is de echte Nijmegenaar Frank Demouge. De spraakmakende spits komt over van rode lantaarn-drager Willem II en tekent een contract van drie jaar (met optie tot nog één jaar) bij FC Utrecht. In het rood-zwart-groen van ons NEC speelde hij 93 officiële duels waarin hij zeventien keer wist te scoren. Saillant detail: Demouge zit een schorsing uit van twee duels wegens een elleboogstoot op Jan Wuytens, speler van FC Utrecht.

De tweede speler die van club verandert heeft een kortere periode in Nijmegen doorgebracht: Milano Koenders. De Amsterdamse verdediger speelde 17 officiële duels voor de nummer één van Gelderland en hierin maakte hij twee belangrijke doelpunten. Na een huurperiode bij NEC en Sparta Rotterdam gaat de verdediger het nu proberen bij het noodlijdende NAC Breda.

Tot slot verruilt ook middenvelder Nacer Barazite van club. De Nederlandse/Marokaanse voetballer speelde in zijn jeugd voor NEC, waar hij een aantrekkelijke transfer naar Arsenal aan overhield. Zo aantrekkelijk als de transfer naar Arsenal was, zo onaantrekkelijk is zijn nieuwe club waar hij aan word verhuurd: Vite$$e. Einde verhaal Barazite bij NEC?!

Over vier uurtjes sluit de transfermarkt: hopenlijk zit er nog een buitenkansje voor NEC bij, ex-NEC’ers worden uiteraard geupdate in dit stukje!

Veel succes in de Domstad!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.