NEC slaat dubbelslag met Secerovic en van Duin

Met de sluiting van de transfermarkt nog een paar uur verwijderd wordt het op de valreep toch nog spannend bij NEC. Nadat eerder vandaag al keeper Marco van Duin aan de selectie was toegevoegd, daar meldt de officiële site nu ook de komst van aanvallende middenvelder Adnan Secerovic.

Keeper Marco van Duin komt per direct van het vissersdorp naar de Waalstad. Van Duin kwam in februari op amateurbasis van Haarlem over naar Volendam, maar kreeg daar geen speeltijd in de hoofdmacht en vertrekt dus nu al weer. En geef hem eens ongelijk, als je naar zo’n mooie club als NEC mag! De 23-jarige keeper zal met Jasper Cillessen de strijd aan mogen gaan voor een plekje achter Babos.

Middenvelder Adnan Secerovic komt ’tijdelijk’ over van Roda JC, wat dat tijdelijk ook mag betekenen. De 18-jarige Bosnische middenvelder was door Nol Hendriks, de suikeroom van Roda, persoonlijk naar de Limburge ploeg gehaald. Hier wist hij het afgelopen half jaar echter niet te overtuigen en Roda JC heeft aangegeven dat de speler mag vertrekken, omdat hij zich ‘niet snel genoeg ontwikkelde’.

De exacte situatie rond zijn overgang is ons nog wat onduidelijk. Volgens het dagblad De Limburger kan Nol Hendriks, bij wie de rechten van de speler rusten, de jongeling voor 1 september transfervrij stallen bij een andere club. Zou dit niet lukken, dan zou hij alsnog terugkeren bij Roda JC. Hier heeft hij namelijk nog een 4-jarig contract. Nol Hendriks zou dan wel uit eigen zak zijn salaris moeten blijven betalen. Iemand die momenteel dus waarschijnlijk best verheugd zal zijn over deze overgang is ome Nol.

Hoe het ook zij, met Secerovic haalt NEC naar verluid wel een zeer technische speler binnen die in Bosnië-Herzegovina te boek staat als een groot talent. Wij zijn benieuwd!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.