UPDATE: Wisgerhof dicht bij overgang naar FC Twente

Na de transfer van Robbie Wielaert naar Ajax zat het er natuurlijk al een beetje aan te komen dat FC Twente opnieuw een poging zou ondernemen om onze aanvoerder over te nemen. Vanavond meldt Omroep Gelderland dat FC Twente zich bij technisch directeur Carlos Aalbers heeft gemeld om Wisgerhof over te nemen. Aangezien Peter een gelimiteerde contractsom in zijn contract heeft staan en een transfer naar Enschede niet uitsluit, is de kans groot dat Wisgerhof nog deze week naar Twente vertrekt. NEC schijnt ook al een vervanger op het oog te hebben aangezien Mark Otten nog geblesseerd is.

Ondanks het feit dat we Peter natuurlijk een mooie transfer gunnen hopen we dat hij aanstaande zondag tegen Ajax nog van de partij is zodat wij hem, na 8.5 jaar bij NEC gebald te hebben, een mooi afscheid kunnen geven!

UPDATE

RTV Oost weet te melden dat Peter Wisgerhof dicht bij een overgang naar FC Twente is. De verdediger gaat woensdag met de clubleiding van de Enschedese club om tafel zitten om de contractbesprekingen te voeren.


Peter mot blievuh!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan