Robbie dan toch naar NEC?

Dat NEC zich in de komende transferperiode moet versterken om volgend seizoen niet op een donkere vrijdagavond tegen pak ‘m beet Veendam of Telstar te moeten ballen is inmiddels wel duidelijk. Een tijdje geleden ging al het gerucht dat oud NEC’er Rob Wielaert in de belangstelling van NEC stond om in de winterstop (op huurbasis) te worden overgenomen van Ajax. Enkele dagen later werd (helaas) bekend dat ook SC Heerenveen interesse heeft in de oud NEC’er.

Vandaag kwamen wij op op de Friese site FeanOnline een berichtje tegen dat Heerenveen Robbie ineens niet meer wil overnemen. De directeur van Heerenveen zegt het volgende: "We willen geen transfer doen om alleen een gebaar te maken. Een nieuwe speler moet direct een kwaliteitsimpuls zijn."

Wielaert is dus blijkbaar geen versterking voor Heerenveen. Een speler met ervaring die bij NEC alles al bijna heeft meegemaakt,  in het centrum van de verdediging kan spelen en als de nood écht aan de man is ook nog eens als rechtsback of verdedigende middenvelder kan spelen is voor NEC altijd van waarde. Laten we hopen dat Carlos Robbie uit zijn lijden in Amsterdam kan verlossen en ons de broodnodige leider voor dit elftal kan geven zodat we ons de komende maanden gewoon veilig kunnen spelen en misschien zelfs nog een keer kunnen stunten voor de beker!


Onze aanvoerder in Krakow!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.