Twee keer lachen om Vitesse

Met het schaamrood op de kaken, nog een overblijfsel van de overwinning van gisteren, was het vandaag tijd om te hopen op andere mogelijke stuntjes in het bekertoernooi. De avond begon leuk met een overwinning van Volendam op Ajax. Toch leuk dat er weer een zogenaamde topper uit ligt. Onze geel-zwarte buren moesten naar Hans Kraay jr en z’n mannen. En hoe mooi was het toen de uitslag van deze wedstrijd groen werd op teletekst. De mannen uit Lienden versloegen het (volgens Omroep Gelderland) lamlendige Vitesse met 1-0. Hulde.

Maar het lachen ging maar door. We kregen een tip over een wel heel opmerkelijk bericht op de officiele site van Vitesse. De sukkels hadden een stukje geschreven en kennelijk alvast voorgeprogrameerd. En zo was op de officiele site van de viezerikken te lezen dat ze een ronde verder waren in de strijd om de KNVB beker, omdat ze Lienden hadden verslagen. Alleen de uitslag moest nog even ingevuld worden. Dit is wel arrogantie ten top!

Heel lang was het bericht niet te lezen, want vele boze supporters zullen wel massaal gemaild hebben met de mededeling dat de redactie daar net zo scherp was als de selectie vandaag. Maar het stond er net lang genoeg op, om er even een screenshotje van te maken. Wie waren vandaag ook weer de amateurs? 


DTH biedt bij deze haar welgemeende excuses aan voor de smerige kleuren in het bovenstaande screenshotje

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan