Reacties Otten en Been

Gisteren op de site van Omroep Gelderland

Mark Otten: Ik schaam me diep

Mark Otten maakte na 70 minuten hands. Rijnsburgse Boys kreeg een penalty en miste. Daardoor bleef het bekeravontuur van NEC nog een ronde in leven. "Ik schaam me diep", zegt de Nijmeegse verdediger Mark Otten. "Niet alleen voor het moment van de penalty, voor de hele avond. Dus ook de 70 minuten daarvoor. Ten eerste voor mezelf. Want daar ben ik verantwoordelijk voor."
Otten stemt even voor het gesprek grommend toe voor een interview. Niemand bij NEC zal graag willen terugblikken. "Klopt", opent Otten. "Zeg maar wat je allemaal wilt weten."

Mario Been: we hebben gezwijnd

NEC-trainer Mario Been liep na afloop van de belabberde bekeravond die toch goed afliep, naar de kleedkamer van Rijnsburgse Boys om die ploeg een compliment te maken. "We hebben gezwijnd", zegt de Rotterdammer oprecht. "Dit is heel teleurstellend. Ik weet niet hoe dit kan. We geven een paar man rust. Je verwacht dat de vervangers wel wat extra’s willen brengen." Na wat aanpassingen stond NEC beter. "Rijnsburgse Boys liet ons in leven. Dat we doorzijn danken we aan hun. Wij verdienen de credits niet. We zitten wel in de koker. Daar draait het om."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan