Reacties Babos & Otten na AZ – NEC

Mark Otten en Gabor Babos reageren na de 1-0 nederlaag tegenover Omroep Gelderland.

Babos: heel blij met verlenging
NEC-keeper Gabor Babos heeft zijn contract tot 2012 verlengd. "Ik ben heel blij dat ik mijn carrière kan afsluiten bij NEC. Ik ga wel kijken hoe lang ik fit ben om te spelen."

Babos: "Ik vind NEC een geweldige club, heb het er heel erg naar mijn zin. En ik zie nog volop mogelijkheden tot ontwikkeling van de club."

Het contract van reservedoelman Rein Baart loopt af. "Ik hoop heel erg dat Rein blijft. We vullen elkaar uitstekend aan en hij helpt me heel goed in de voorbereiding op een wedstrijd. Ook buiten het veld zijn we vrienden", vertelt de Hongaar.

Otten: deze rol past me precies
NEC-middenvelder Mark Otten speelde een uitstekend duel tussen Wisgerhof en Zomer in. "Deze rol past precies bij me", vindt Otten.

"We vullen elkaar goed aan. Ik ben meer een agerende verdediger, Peter en Ramon reageren meer. Dat betekent ook dat ik meer de sturende speler ben, maar dat wordt probleemloos geaccepteerd. Ook al speel ik veel minder dan zij en spelen zij al lang samen", verklaart Otten.

"Ik heb ongelooflijk de pest in dat we verliezen. Zij hebben na rust tot die goal totaal geen kans gehad. Ook die goal was maar gewoon een schot."


Mark Otten speelde weer eens in de basis!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan