Olsson: “Potje deed het goed”

Vorig week startte Jonas Olsson nog vanaf de bank tegen Excelsior. Omroep Gelderland meldt dat Olsson aanstaande zondag weer in de basis start, dit gaan ten koste van Patrick Pothuizen. Mario Been kan op Tim Janssen (rug) en Mark Otten (knie) na beschikken over een volledig fitte selectie.

Jonas Olsson over de wedstrijd: "Het was de eerste keer in vier jaar dat ik op de bank zat", telt de Zweed moeiteloos terug. "Dat was gek, maar ‘Potje’ deed het goed. Dus de keuze van de trainer was te volgen. Nu ben ik weer helemaal fit en dan speel ik. We hebben de laatste uitwedstrijd gewonnen, we zijn ‘on a roll’", lacht hij. "We doen het tegen goede ploegen altijd beter dan tegen mindere, dus."

Ook trainer Mario Been heeft er na de nederlaag tegen Excelsior (nog steeds?) het volste vertrouwen in zijn team. "Ik heb het volste vertrouwen in het team", zegt trainer Mario Been. "Dat we vorige week niet wonnen was een debacle. Dat had wel gemoeten en gekund. We moeten verder. Onze kansen liggen in de omschakeling."

"Heerenveen zal ons direct flink onder druk zetten", weet Been. "We zullen duels moeten winnen. Ze spelen met hangende vleugels en veel lopende mensen op het middenveld. Daar zetten wij de snelle tegenaanval tegenover."

Opstelling:
Babos;
Muslu, Wisgerhof, Olsson, El-Akchaoui;
Sibum, Holman, Vadocz;
Lens, van Beukering, Bobson.


Duidelijke taal van Jonas!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.