Goffert Gossip: Haverkort baalt als een stekker

Hij had zich er zo op verheugd. Eindelijk zou hij eens een publiek hebben dat wel naar hem luistert. Dat ademloos toehoort en alles wat hij zegt en doet slikt voor zoete koek. Bennie zou een topdag hebben. Hij zou in Nijmegen komen vertellen hoe mooi het vak van scheidsrechter is, hoe gaaf het is wanneer je overal met alle egards wordt behandeld en de touwtjes strak in handen hebt. Wanneer je jouw stempel op een wedstrijd kunt drukken.

Helaas voor Bennie deed hij dat laatste, maar niet zoals iedereen graag had gezien. De Goffert, waar hij op 11 maart zijn scheidsrechterswervingsavond zou mogen houden, was boos. En de KNVB besloot wijselijk Braamhaar af te vaardigen. En nu heeft Haverkort op 11 maart niks te doen. Tenzij iemand nog een leuk kinderfeestje heeft, natuurlijk. Dan haalt Ben zijn broek met Schotse ruit en zijn rooie schoenen, maat 84, weer van zolder! Voor een speciale avond, zoals alleen hij die kan verzorgen.

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan