Old-skool part 2

Nee nee dit is geen uitnodiging om je kop kaal te scheren, je nike’s aan te trekken en je aussie aan te doen om vervolgens al stuiterend te gaan genieten van monotone bassgeluiden en felle hi-hats. Hoewel, voor sommigen onder ons is dit dè manier om zich in te leven voor het old-skool gevoel waar we het hier over hebben: lekker ouderwets met de trein naar een uitwedstrijd.

Voor de vorige editie van Sparta-NEC hadden een aantal supporters al opgeroepen om met de trein naar Sparta te gaan en ook dit jaar kwamen de SMS-jes en mailtjes weer binnen met het verzoek om mee te gaan. Vorig jaar was het een succes. Geen vervelende incidenten, maar wel gezellig een biertje drinken in de trein, lekker lallen door diverse stationshallen en genieten van een gratis ritje in een versleten tram. Een oproepje op deze site om deze actie te ondersteunen leek ons daarom wel op z’n plaats.

De wedstrijd begint op zondag 2 november om 14.30 uur. Dus rond een uur of 10 zal het wel verzamelen worden op het station. Rond de old-skool treinreis part 1, waren er nog mooie treinacties van bijvoorbeeld de Kruidvat en de Blokker. De enige actie die wij nu hebben gezien is trouwens ook geen verkeerde: De NS herfsttoer. Met 2 man voor 35 euro onbeperkt treinen voor een dag… eerste klas!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan