Bij NEC betaal je het meeste

Een simpel rondje langs de sites van de verschillende deelnemende Nederlandse clubs in de Uefacup leert ons dat NEC de duurste passepartout heeft voor de twee thuisduels. Kaarten voor de korte kant achter de goal kosten bij NEC 49 euro per passepartout. Wel is het zo dat daar de bekerwedstrijd bij zit tegen de Rijnsburgse boys. Vorig jaar kostte FC Zwolle thuis nog 5 euro, dus als we dat bedrag van de passepartout afhalen komen we op 44 euro.

Bij Heerenveen vragen ze voor een vergelijkbare plek 40 euro per passepartout en die spelen daarbij ook nog eens tegen het grote AC Milan thuis. Ajax heeft een systeem waarbij snelle beslissers een grotere korting krijgen dan late beslissers. Wie er snel bij is betaalt 32,40 euro voor de thuiswedstrijden tegen Slavia Praag en MSK Zilina, wie wacht tot het laatste moment betaalt 40,50 euro, maar dat is altijd nog een stuk goedkoper dan bij ons. De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat de tegenstanders wel wat minder aansprekend zijn, maar toch.  Bij FC Twente betalen supporters 42,50 voor de twee thuiswedstrijden tegen Schalke en Racing Santander.

Die andere "volksclub" Feyenoord laat haar supporters ook meer in de buidel tasten dan de supporters van de andere clubs. 44 euro kost de passepartout voor de wedstrijden tegen Lech Poznan en CSKA Moskou.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan