Jong NEC weet wel wat bekeren is!

Jong NEC heeft vandaag de kwartfinale weten te halen van de beker. In de Hofstad werd Jong ADO Den Haag met 1-2 verslagen. Op het jeugdcomplex van Den Haag (De aftrap) werden de toeschouwers getrakteert op regen, wind, kou en matig voetbal.

Pas de laatste 10 minuten werd het leuk. De keeper van Jong ADO kreeg rood na een overtreding op Joel Tshibamba in het strafschopgebied. Uit de verkregen penalty scoorde Booltink de 0-1. In de 90ste minuut maakte Jong ADO gelijk en leek de wedstrijd alsnog op een verlenging uit te draaien. In blessuretijd scoorde niet Fachtali (zoals op de officiele site staat vermeld), maar Tshibamba alsnog de winnende treffer voor Jong NEC.  Bij Jong NEC speelde Van Beukering de volle 90 minuten en ook Baart, Aarab, Verweij, Booltink en Van Brakel deden mee.

Maandag aanstaande (waarschijnlijk om 18.30 uur) staat de volgende bekerpot al op het programma. Dan spelen ze de kwartfinale tegen Jong Heerenveen, met hopelijk als resultaat een plek bij de laatste 4.

opstelling Jong NEC: Baart, Zouzou, Aarab, Verweij, Sami, Booltink, Van Brakel, Brock (46.Dams), Fachtali, Van Beukering, Tshibamba.