Jonas boos op supporter (+ update)

Omroep Gelderland laat weten dat Jonas Olsson gisteren een beetje erg boos was op een supporter die vervelende dingen riep na afloop van de wedstrijd. Je weet natuurlijk niet wat er geroepen is door die bewuste supporter, het kan natuurlijk iets ernstigs zijn geweest, maar een beetje vreemd is het wel dat Olsson, die eerder aangaf spijt te hebben van frustraties in het veld, na twee wedstrijden alweer "los" gaat.

Olsson wilde supporter aanvliegen

Jonas Olsson wilde na afloop van de verloren wedstrijd tegen Excelsior een supporter aanvliegen.

De fan sprak de Zweedse verdediger aan toen die van het veld afliep. Olsson reageerde fel en moest worden tegen gehouden door stewards. Van Olsson is bekend dat hij slecht tegen zijn verlies kan. Bij Willem II kreeg hij nog een rode kaart voor een frustratie overtreding. Daarvan zei hij later te hebben geleerd.

Tegen Excelsior begon Olsson op de bank. Twintig minuten voor tijd viel hij in als aanvallende stormram. Zonder succes, NEC verloor met 0-1.

UPDATE: In de rubriek tweestrijd in ons fanzine zagen we de volgende vraag en antwoord gegeven door Jonas Olsson:

Tegen Excelsior thuis had je ruzie met een supporter?
"Ja, dat was stom van mij. Er wordt wel eens wat van de tribunes geroepen en daar sta ik boven. Maar soms wordt het mij teveel en kan ik het niet meer hebben. Wat er geroepen werd was niet correct maar ik moet daar niet op reageren door bepaalde gebaren te maken en dingen terug te roepen."

Voor de duidelijkheid: dit is een passage uit ons fanzine van 29-4-2007, zo’n 10 maanden geleden dus. Opvallend genoeg tegen dezelfde tegenstander. Met enige voorzichtigheid (we weten immers niet wat er exact is voorgevallen en wat er precies is geroepen door de supporter) lijkt het hier om een soort van herhaling te gaan bij dezelfde wedstrijd.

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan