Goffert Gossip: Niets is meer echt! + UPDATE!

Het kan niet waar zijn. Hij was cult, hij was held, hij was Mr Dolfijn. Hij scoorde niet vaak, maar als hij scoorde dan ging het dak eraf en ging het haar los. We hebben het natuurlijk over Rene van Rijswijk. Nog niet zolang geleden zagen we ‘m nog op deze site staan, als jeugdtrainer van Cambuur, voor de gelegenheid even in een NEC shirt gestoken. Hij was misschien iets minder afgetraind en het haar was iets korter, maar verder was het gewoon Van Rijswijk, de cultheld, zoals we ‘m kennen. Die-hard van Rijswijk fans volgen René nog steeds op de voet en we werden daarom getipt dat er op de René van Rijswijk hyves een zeer schokkende foto stond. Is dan niets meer echt?

Held als trainer van Cambuur, maar wel in NEC shirt

 

Wie is dit? Eppie?

 

UPDATE: Inmiddels hebben we een reactie binnen van onze held. We moesten het gewoon weten en wilden alleen maar antwoord op die ene vraag… Waarom? René, natuurliefhebber als hij is: "Ik wilde de natuur een handje helpen." Kennelijk bleef dus na het borstelen van het haar meer haar op de borstel achter dan op z’n hoofd en wilde hij zichzelf een verdere mentale martelgang besparen. Het gevolg was deze revolutionaire gedaanteverandering. Zo nu kan iedereen weer rustig slapen en René, het is je vergeven!   

 

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan