NEC kansloos onderuit in Kerkrade

NEC is vandaag onderuit gegaan in Kerkrade, de wedstrijd bij Roda JC werd met 3-0 verloren. NEC speelde bijzonder zwak, had veel balbezit, maar kon voorin – zoals wel vaker dit seizoen – geen vuist maken. Achterin lieten doorgaans betrouwbare krachten ook steken vallen, waardoor de Limburgers uiteindelijk een makkelijke avond kregen.

Na een fout van Dani Fernadez profiteerde Cisse als eerste, waardoor het na 5 minuten al 1-0 stond. De vroege achterstand noopte Been tot een taktische omzetting, Bouaouzan kwam er in voor de man die verantwoordelijk was voor de eerste tegengoal. Het gemis van een rechtsback leverde de tweede goal op, Bodor mocht helemaal vrij opkomen en zijn houdbare schot werd door Babos onvoldoende verwerkt, waardoor Willem Janssen makkelijk kon binnen tikken.

De rust brengt altijd hoop op een ommekeer, maar dat duurde in de tweede helft exact 24 seconden. Het was opnieuw Willem Janssen die profiteerde van slap ingrijpen de defensie, 3-0. NEC probeerde het daarna nog wel, kreeg wat kansjes via o.a. Schöne (de enige die aanspraak op een voldoende mocht maken), maar het mocht niet baten…snel vergeten en op naar Breda!

Klik hier voor de karakteristieken

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan