Goffert Gossip: El Akchaoui prima tuinman!

Kwamen we eerder deze week al met het schokkende nieuws dat Davids en Wisgerhof prima ijscomannen waren, vandaag zag onze DTH paparazzi weer iets opmerkelijks op de (steeds leuker wordende) training van NEC.

Toen de NEC selectie het traingsveld op liep stond er een onbemande grasmaaier. Niet zo’n simpel ding, maar zo’n professioneel karretje. El Akchaoui bedacht zich geen moment en klom achter het stuur. Jeremain Lens en Peter Wisgerhof nam hij mee als passagiers en samen crossten ze met de grasmaaier over de stoep tussen de trainingsvelden. Aan het einde van het voetpad kwamen de driving skills van Youssef goed naar voren, want als een waar coureur manouvreerde hij de grasmaaier weer de andere kant op. Ok, het ging ten kostte van een handdoek die wel heel overdreven in de weg lag, maar dat mocht de pret niet drukken. Een knikje van Mario was genoeg om de jongens weer van het apparaat af te krijgen. De jongens van onze selectie soliciteren op deze manier wel heel nadrukkelijk naar een leuk bijbaantje voor die lange zomerstop. Hoveniersbedrijven die Youssef kunnen gebruiken kunnen mailen naar info@nec-nijmegen.nl

Youssef, voor al het betere maaiwerk!

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan