Vol uitvak? No way, niet met NEC!

Voor wie de hoop koesterde dat we komende zondag het uitvak in de Euroborg flink zouden vullen zal dit bericht als een vervelende verrassing komen. Naar nu blijkt (doordat NEC verschillende supporters daags na de gewonnen eerste wedstrijd tegen Groningen al heeft moeten teleurstellen) zijn er naar verluidt vier bussen voor zondag besteld, en meer zullen het er ook niet worden.

Na de belachelijke regeling rond het terugkopen van je eigen plaats in de Goffert voor de play-offs (voor alle duidelijkheid: die regeling is er dus niet) een zoveelste blijk van minachting van NEC voor de eigen supporters en bovendien een aanwijzing dat NEC het kennelijk niet echt belangrijk vindt. Ook al zou deze wedstrijd weleens de deur naar Europa wagenwijd open kunnen zetten.

Treurig allemaal! En smoesjes over de korte periode waarin alles moet worden geregeld, willen we ook niet horen. Dat is met dit play-offsysteem een gegeven en je zou verwachten (en bij andere clubs kan het wel) dat een beetje professionele BVO daarmee om kan gaan. Helaas is dat bij ons dus niet het geval en gaan we met maximaal 180 man naar het Noorden…

Thomas

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan