Eindelijk weer eens eigen vervoer! + UPDATE

De Supportersvereniging meldt op haar website dat de uitwedstrijd tegen Heerenveen op zondag 24 februari met eigen vervoer is te bezoeken. Eindelijk weer eens een keer goed nieuws na de onnodige combi’s van de afgelopen maand (Willem II en Heracles).

Supporters die ons cluppie op eigen vervoer in Heerenveen willen steunen betalen € 23,-. Uiteraard is het ook mogelijk om met de bus te gaan, leden betalen € 25,80 en niet leden € 27,80. Heb je geen tijd om langs het stadion te gaan, dan kun je je kaartje ook bij Tickutbox kopen. Hiervoor betaal je dan wel een toeslag van € 2,-. De kaartverkoop loopt vanaf 9 tot 21 februari.

Parkeren bij het uitvak is sinds de verbouwing in Heerenveen helaas niet meer mogelijk. Er wordt aangeraden om te parkeren bij Sportcomplex Skoatterwâld te bereiken via Oranje Nassaulaan, neem hiervoor afslag 11 Heerenveen-Oranjewoud.

UPDATE, dinsdag 5 feb:

Het kan niet op, want via de website maakt NEC vandaag bekend dat ook de uitwedstrijd tegen Feyenoord middels eigen vervoer te bezoeken zal zijn!

Kaarten voor deze wedstrijd kosten € 21,50. Uiteraard is het ook mogelijk om met de bus te gaan, leden betalen € 26,10 en niet leden € 28,10. Heb je geen tijd om langs het stadion te gaan, dan kun je je kaartje ook bij Tickutbox kopen. Hiervoor betaal je dan wel een toeslag van € 2,-. De kaartverkoop loopt vanaf 9 tot 28 februari.

Met z’n allen naar Heerenveen en Feyenoord !!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan