Teleurstellend verlies Jong NEC in Den Haag

Vandaag uit de Gelderlander.

Jong NEC heeft gister­avond een teleurstellende neder­laag geleden bij ADO Den Haag. De Nijmeegse ploeg, die de laatste tijd enkele aansprekende resulta­ten boekte, verloor met 1- 0 en zit nu weer flink in de degradatiezor­gen.

Coach Wim Rip kon behoor­lijk wat spelers uit de A-selectie op­stellen. Naast doelman Rein Baart kwamen ook Naïm Aarab, Bart van Brakel, Lorenzo Davids, Rutger Worm, Karim Fachtali en Dani Fernandez in actie. De Span­jaard viel in de tweede helft uit met een lichte enkelblessure. ADO kwam in de 37ste minuut op voorsprong. Na een matig uitge­voerde vrije trap van NEC stond Theo Dams verkeerd opgesteld, waarvan Fernandez profiteerde. NEC kreeg nog wel wat kleine kansjes, maar het was onvoldoen­de voor een tastbaar resultaat.