Autocombi naar Twente

Door alle hectiek rondom het regelen van kaarten en het boeken van vliegtickets voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Boekarest zijn wij helemaal vergeten informatie over de kaartverkoop voor Twente-NEC op de website te plaatsen.

Goed nieuws voor de combi-haters! Aanstaande zaterdag kunnen supporters de uitwedstrijd tegen FC Twente met een autocombi bezoeken. Zoals bekend gaat de supportersvereniging dit seizoen de uitwedstrijden sponsoren. Dit betekent dat een kaartje voor de autocombi via internet en bij het stadion € 16,60 kost. Haal je je kaartje liever bij Ticketbox, dan betaal je zoals altijd € 3,- extra. Kaarten kunnen tussen 17:00 – en 17:15 uur worden omgewisseld op het voorplein bij het stadion.

Als je geen auto tot je beschikking hebt dan kun je natuurlijk ook weer met de bus naar Enschede. De kosten hiervoor bedragen bij het stadion en via internet € 23,60 voor leden van de supportersvereniging en 27,60 voor niet-leden. De bussen vertrekken om 17:00 uur.

Heb je geen zin om naar Ticketbox te gaan? Klik dan hier om je kaartje online te bestellen. Denk je nog steeds dat kaartjes bestellen via internet hardstikke eng is dan kun je hier zien waar voor jou de dichtsbijzijnde Ticketboxshop is.


Zaterdagavond wordt de vernieuwde Grolsch Veste geopend!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.