Reacties Van Beukering & El-Akchaoui

Het verschil tussen de eerste en de tweede helft van NEC was niet los te koppelen van de af- en aanwezigheid van Jhon van Beukering.

De Nijmeegse aanvalsleider scoorde na rust twee goals en gaf een assist in het doelpuntenfestijn tegen Groningen. "Een mooiere terugkeer kun je niet wensen", vindt de Velpenaar. "We zijn rustig blijven voetballen en de 3-1 valt precies op het goede moment."

Het stempel dat van Van Beukering op de wedstrijd drukte was opvallend. "Dat is fijn voor mij en voor het team. Belangrijk is dat we vandaag de kansen wel hebben afgemaakt."  

Door de terugkeer van Jhon van Beukering en Tim Janssen wordt bijna vergeten dat de penalty hierarchie is hersteld bij NEC.

Youssef El Akchaoui liep na vijf minuten gedecideerd naar de stip om de 1-0 te maken. "In principe neem ik de penalty’s", zegt de verdediger. "Tegen Willem II wilde Rutger Worm graag en dat is prima. Na zijn misser tegen Ajax ben ik weer aan de beurt."

Het vertrouwen van NEC is op tijd terug voor de bekerderby tegen De Treffers in Groesbeek woensdag. "Dat wordt een mooie en moeilijke wedstrijd die we wel ‘gewoon’ moeten winnen."

Bron: Omroep Gelderland

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan