90 -3 is ook El Akchaoui

Wie de hele wedstrijd op Tele2 nog eens integraal heeft bekeken, kon duidelijk de woorden horen van Mario Been tegen de opgefokte Da Silva na afloop van de wedstrijd: "Je hebt gelijk!"

En Da Silva had ook gelijk. Het is niet gepast om 3 minuten voor tijd de bal 10 keer hoog te houden. Die extra vernedering is natuurlijk niet nodig bij een 5-1 stand. Maar Youssef zal het niet hebben bedoeld als extra vernedering voor Da Silva of andere spelers van Groningen. Nee, Youssef is qua emotie open en eerlijk. Hij geniet net zo hard van de overwinning als het publiek en dit was zijn manier om dat gevoel met het publiek te delen. Helaas vergat hij daarbij welk effect zoiets kan hebben op de tegenstander. Voortaan niet meer doen dus.

Aan de andere kant mag meneer Da Silva ook even de huid vol schelden van teammakker Koen van de Laak. Als je het namelijk hebt over echt provocerend en echt onsportief gedrag of echt onvervalst oren aannaaien, dan moet hij toch echt bij deze matige Suarez imitator zijn. Na een lichte overtreding schreeuwde Van de Laak het uit, alsof hij werd geschopt als Niels Kokmeijer. Toen hij zag dat de bal weer zijn kant op kwam, was hij echter weer pijlsnel op de been en wist hij er zowaar nog een schotkans uit te slepen. Wanneer gaat de KNVB hier nu eens echt wat aan doen? (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan